22 Kasım 2012 Perşembe

Bugün Tez Günü!


           Bugün tez günü dostum! Hatta belki de bu hafta da olabilir… Zira haftaya düzeltmiş olduğum bir bölümü danışmanıma vermem gerek. Bir kahve yap kendine ve bana katıl!

              Hava da inadına güzel!... (İç ses: Öhöömm… bunları karıştırıp ilgiyi dağıtmayalım).

            Bu arada fark ediyorum ki sadece bende değil sizlerde de bir tembellik var (Twitter’da takip ettiğim kadarıyla)… Bu yüzden de biraz silkinme zamanı geldi de geçiyor. Özellikle benim gibi ilk uzatmanızı aldıysanız önümüzde 1-2 ay kaldı. Teze yeni başlayanlar biraz rahat olabilirler; ancak unutmayın bu rahatlık fazla sürmez! Sonra benim gibi durduk yere 1 seneden olursunuz.

            İşte bu yüzden de haftaya son 2 günü uykusuz geçirmemek adına bugün tamamen tezle ilgilenmeyi düşünüyorum. Word dosyamı açtım, kitaplarımı yaydım. Buyurun bekliyorum… 

1 yorum:

  1. Ara sıra bana da oluyor böyle şeyler ama, Word dosyasını açtığım zaman geri gidiyor hemen :))) Bi de böyle durumlarda, ya iki (?) dakika bi twitter a bakıp çıkıyorum, ya en son Face de kim ne paylaşmış diye bakıyorum, ya da yıllar önce görüşmediğim arkadaşım geliyor aklıma, onu bi arayıp ondan sonra başlayayım diyorum (Başlayamadı) :)))
    Kolay gelsin, ben de ilk uzatmadayım ama, inşallah biter :)

    YanıtlaSil