6 Temmuz 2012 Cuma

Duyuru: ÜDS ve KPDS'cilere...


Arkadaşlar, bu konu hemen hemen bütün tez yazarlarını ilgilendiriyor. ÜDS ve KPDS'yi geçmek, sadece geçer not almayıp alabileceğimiz en yüksek notu almaya çalışmak için yılda 2'şerden 4 kez bu sınavlara giriyoruz. Bazen çalışıyoruz; ama bazen de hayatımızın rutini olan bu sınavlara çalışmadan giriyoruz. Çoğu zaman umutsuzluğa kapılıyoruz, bazen de şeytanın bacağını kırarak bu sınavlardan birkaç seneliğine olsun kurtuluyoruz.
                Geçen gün, Twitter’da @SeyfiHoca nın attığı Twit (Okul, final, tatil, yaz okulu, sıcak, düğün, ramazan, bayram, kurban derken ÜDS-KPDS çalışmaları bu dönem pek verimli geçmeyecek gibi) üzerine kendisinden röportaj sözü aldım. Malum, bildiğiniz gibi son ÜDS ve KPDS’den istediğim puanı alamamış bir tez öğrencisiyim. Arada bazı arkadaşların da yakındığı ve tavsiye istediği konular var. Bunlarla ilgili sorularımızı cevaplayacağına inandığım en doğru adreslerden biri Seyfi Hoca.
            Birkaç gün içinde röportajı buradan okuyabileceksiniz; ama öncesinde, bu gece soruları hazırlıyorum. Eğer sizin de hocamıza soracaklarınız varsa, bana Twitter’dan DM atarak sorularınız iletebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder